CarglassNederland / Youtube

CarglassNederland / Youtube

Lennart van Carglass wil alle crises oplossen met HPX2-hars

Als het aan Lennart van Carglass ligt, zijn alle crises waar we in Nederland mee te kampen hebben in een mum van tijd opgelost. De autoglasmonteur denkt dat alles op te lossen is met behulp van HPX2-hars.

Helaas moet Lennart constateren dat het niet goed gaat met ons land. Stikstofproblematiek, extreme droogte, inflatie. Het ziet er allemaal niet goed uit. Maar Lennart is iemand die denkt in oplossingen. En er is geen crisis die niet is op te lossen met de speciale HPX2-hars die niet alleen voorkomt dat de barsten die ons land vertoont uitgroeien tot enorme scheuren, hij is ervan overtuigd dat de hars alle problemen volledig kan wegpoetsen.

“Neem nou die ontzettende droogte. Rivieren staan volledig droog, er ontstaat schade aan de bodem. Een klein beetje HPX2-hars kan dus al voorkomen dat de grond volledig opensplijt”, legt de vrolijke autoglasspecialist uit. “Mensen die geen huis kunnen vinden? HPX2-hars doet wonderen! Stikstof? HPX2-hars! Dalende koopkracht? HPX2-hars! Ik stap elke ochtend in m’n wagen om door het land te rijden en de problemen van mensen met autoglas op te lossen met mijn befaamde HPX2-hars. Waarom zou je zo’n middel dan niet breder inzetten?”

“De gezondheidscrisis hebben we natuurlijk ook nog. Om corona te bestrijden heb ik vanaf het begin al voorgesteld: injecteer gewoon wat HPX2-hars. Kijk, er is dan nu een vaccin, dat is wat mij betreft ook helemaal prima. Maar het blijft een zwakke plek in de samenleving. Probeer het dan eens met die HPX2-hars, zou ik zeggen. Klimaatcrisis zegt u? Met deze HPX2-hars voorkomt u dat de aardbol volledig naar de klote gaat. Hallo, ik ben Lennart van Carglass.”

Zelfs voor de steeds schrijnender wordende asielcrisis heeft Lennart een passende oplossing: “HPX2-hars.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik beluisterde veel goede berichten over dubbelglas, dus wilde ik dat ook voor mijn auto, maar ik hoorde van Lennart dat het Carglass er niet aan wil beginnen.
Klimaatonvriendelijk bedrijf!

Reageer