Shutterstock / Maridav

Shutterstock / Maridav

Bas deelt welke huidproducten hij gebruikt voor zijn skincare routine: warm water, koud water en lauw water

Het is eindelijk zover: Bas Joosten (29) uit Nunspeet heeft zijn skincare routine gedeeld. Velen vroegen zich al tijden af hoe hij toch aan die glimmende, gezonde huid komt, en nu geeft hij eindelijk uitsluitsel.

“Omdat ik zoveel vragen heb gekregen over mijn skincare routine en de producten die ik gebruik, leek het me goed om jullie even kort bij te praten”, vertelt hij in de bruine kroeg waar zijn vrienden zich om hem heen hebben verzameld.

“Als ik er zo over nadenk, gebruik ik eigenlijk altijd warm water, koud water en lauw water”, vertelt Bas, terwijl steeds meer mensen om hun tafeltje komen staan die zijn geheimen willen horen. “Meestal lauw water. Koud water doe ik niet zo vaak, behalve als het erg warm is buiten, snap je?”

De menigte, die inmiddels tot buiten het café reikt, luistert aandachtig. “Ik begin altijd met het opendraaien van de kraan. Dat doe ik meestal met links, maar met rechts kan het ook. Daarna maakt ik een kommetje met mijn handen, kijk zo”, vertelt Bas, terwijl hij met zijn handen een kommetje maakt en daarna een slok bier neemt. “Dan laat ik dat kommetje volstromen met water en smijt ik dat in m’n gezicht. En dan nog even afdrogen, soms”, aldus Bas, wiens uiteenzetting op goedkeurende blikken kan rekenen van de meute toehoorders. “Maar goed. Hebben jullie gisteren nog naar B&B Vol Liefde gekeken?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *