Shutterstock / MikeDotta - NOS

Shutterstock / MikeDotta - NOS

Supermarkten ‘hebben geen tijd’ om bij Remkes aan te schuiven: ‘Veel te druk met geld tellen’

Supermarkten schoven deze week niet aan bij Remkes om te praten over de stikstofplannen. Supermarktkoepel CBL liet in een korte verklaring weten weten best te willen, maar dat veel supermarkten ‘helaas geen tijd te hebben’, omdat het te druk zijn met het tellen van geld.

“Ja weet je wat het is, 4 miljarden 61, 4 miljarden 62, we willen wel, 4 miljard 63, maar, 4 miljard 64, we hebben het gewoon, ja John gooi die prijs maar omhoog, sorry, we hebben het gewoon heel druk gehad deze week. En eigenlijk niet alleen deze week, maar sinds de intrede van de pandemie”, zegt Marit van Egmond, CEO van Albert Heijn. “Maar de mensen zijn natuurlijk wel altijd welkom bij ons in de filialen hoor, als ze natuurlijk wel iets afrekenen haha, knipoog. Yes, 5 miljard. Oke, ik moet nu echt even door.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wie is die Remkes nou helemaal? Gewoon een VVD-er die probeert 10 jaar mislukt beleid te camoufleren en de coalitie een adempauze te geven. Alof hij ineens dé autoriteit is. Remkrs is een wandelende hoop bullshit. De VVD heeft in 10 jaar tijd Nederland getransgormeerd tot een peperduur rotland in permanente crisis en de oplossing gaat niet komen van een VVD-er.

Reageer