Shutterstock / Bits And Splits

Shutterstock / Bits And Splits

Lowlands-beveiliger blij om te merken dat er weer niemand drugs bij zich heeft

Een beveiliger die bij de ingang voor Lowlands de tassen van mensen controleert is erg blij te merken dat iedereen zich aan het zero-tolerance beleid voor drugs op het festival houdt. “Mooi om te zien hoe verstandig iedereen is”, zegt de beveiliger terwijl hij in de rugtas kijkt van iemand met flinke ondefinieerbare bulten in haar sokken en bh. “Wat zit er trouwens in die fles?“, vraagt de beveiliger. “Uh, water?“, zegt de vrouw. “Super, dan is het goed”, zegt de beveiliger. “Blijven drinken he!“, voegt hij er met een glimlach aan toe, terwijl de vrouw met een kleine strompel verder loopt doordat er iets in haar schoen zit. “Wel sneu dat mensen zo moeten zeulen met hun spullen”, zegt de gemoedelijke beveiliger nog. “Al die mensen met kramp. Nou ja. Next!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *