Shutterstock / Studiospeld

Shutterstock / Studiospeld

Handig: Jeroen (24) weet dankzij wachtruimte huisarts alle nieuwtjes uit Hitkrant van 2003

Mooi meegenomen voor de 24-jarige Jeroen uit Amstelveen: hij heeft in de wachtruimte van zijn huisarts een Hitkrant gevonden uit 2003. Jeroen is overweldigd door alle opwindende nieuwtjes in het blad, waarvan hij nu weer helemaal up to date is.

“Die Britney hè, wat een topwijf”, zegt Jeroen tegen de andere jongeren in de wachtkamer. “Gewoon zoenen met Madonna op het podium, holy shit. Wel jammer dat het uit is met Justin trouwens. En schijnbaar verwachten prins Willem-Alexander en Maxima nog een kindje?? Gek dat je daar niet meer over hoort in het nieuws.” Zichtbaar gegrepen door de ontwikkelingen in de showbizzwereld wiebelt Jeroen op zijn stoel in de wachtkamer.

Wanneer hij door zijn huisarts wordt geroepen is hij weer helemaal bij. “Kunt u er misschien een beetje vaart achter zetten, dokter? Vanmiddag start de kaartverkoop van Ch!pz.”

Just is je zorgverzekering zonder gedoe. Just biedt een dokter waar en wanneer je wil: App de dokter. Nog geen klant? Probeer de app nu 3 maanden uit. Just wat je nodig hebt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *