Man die bestelbus de gracht in rijdt krijgt melding dat hij niet in parkeerzone staat

Studio Speld / Shutterstock

Man die bestelbus de gracht in rijdt krijgt melding dat hij niet in parkeerzone staat

Een 32-jarige pakketbezorger die in Utrecht zijn bestelbus in de gracht parkeerde, kwam er nét te laat achter dat hij niet in een parkeerzone stond. Toen hij eenmaal uit de auto was gekropen kreeg hij de melding dat zijn voertuig zich niet in een parkeerzone begaf. Dat had hij liever eerder geweten.

Terwijl hij door de gracht dreef, zag de pakketbezorger in de Flitsmeister-app dat hij een grote fout had gemaakt. “Ik dacht: ik probeer het gewoon”, vertelt de man als hij eenmaal drijfnat aan de kant staat. “Ik bedoel: je weet het niet. Er was veel ruimte, ik zag de mogelijkheid, maar dit is dan blijkbaar niet de bedoeling”.

Terwijl hij kijkt hoe zijn bestelbus langzaam naar de bodem van de gracht zinkt, schudt hij zijn hoofd. “Dat zijn van die dingen die je graag wil weten voordat je ‘m parkeert.”

Betalen voor je parkeerplek doe je met Flitsmeister. De Flitsmeister Parkeren app herkent of je in een parkeerzone staat en zal je na een rit vragen of je een parkeeractie wilt starten. Download Flitsmeister Parkeren hier.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *