Pro Shots / ProSportsImages

Pro Shots / ProSportsImages

Laporta: ‘Triest om een grote club als Manchester United zo te zien afglijden’

De dramatische start van Erik ten Hag als trainer van Manchester United is ook in Spanje niet onopgemerkt gebleven. Barcelona-voorzitter Joan Laporta zegt het triest te vinden om zo’n grote club zo te zien afglijden.

“Manchester United is een van de grootste clubs ter wereld. Een roemruchte geschiedenis, een icoon voor jong en oud. Dat wordt allemaal te grabbel gegooid momenteel”, verzucht Laporta. “Zo’n afgang tegen Brentford is vernietigend voor je reputatie.”

De Barcelona-voorzitter hekelt ook het opstootje tussen Antonio Conte en Thomas Tuchel bij Chelsea-Tottenham. “Zo ga je niet met elkaar om. Je zou bij dit soort grote clubs een bepaalde mate van fatsoen verwachten.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *