Gabriel Petrescu

Gabriel Petrescu

We bedachten 8 nieuwe bijnamen voor Mark Rutte in de hoop dat dat nog iets uithaalt

Mark Rutte zit er nu al 12 jaar, en we hebben het allemaal wel een beetje gehad met die man. Helaas heeft hij iedere politieke aanval op zijn functie en persoon weten te doorstaan, en heeft hij kennelijk nog steeds niets beters te doen dan verbeten premier willen blijven. Wat blijft er dan nog over om hem weg te krijgen? Misschien deze domme nieuwe bijnamen die we voor hem hebben bedacht!

Shark Rutte

Door Mark Rutte ‘Shark Rutte’ te noemen, wordt al gauw duidelijk dat hij een soort haai is! Gevaarlijk, onderwater, eet veel vis: dat is Shark Rutte.

Flut Rutte

Door Mark Rutte ‘Flut Rutte’ te noemen, maak je duidelijk dat je zijn beleid maar niets vindt (‘flut’).

Marco Rutte

Door Mark Rutte ‘Marco Rutte’ te noemen, wordt al gauw duidelijk dat je zijn voornaam net iets lulliger hebt gemaakt, om daarmee ’s mans beleid en politiek te ondermijnen. Marcooooooo Rutte.

Mr. ik-had-ooit-minder-stemmen-dan-Rita-Verdonk

Tijdens de Tweede Kamerverkiezingen in 2006 haalde Mark Rutte als VVD-lijsttrekker minder voorkeurstemmen dan nummer 2 Rita Verdonk. Dat was een ontzettend vernederende uitslag voor die man en de politieke dagen van Rutte leken geteld. Die geschiedenis is helaas bijna helemaal vergeten. Misschien kunnen we met deze, toegegeven niet hele soepel bekkende bijnaam, het sfeertje dat in die dagen rond Rutte hing weer doen herleven.

Mark “No Middle Name” Rutte

Mark Rutte heeft geen Middle Name en kan zijn naam dus niet cool afkorten. Mark F. Rutte? Mark Z. Rutte? Misschien zelfs Mark Th. Rutte? Zo heet de man dus niet. Met een premier zonder middelste initiaal staan we er internationaal gezien niet cool op.

Kwark Rutte
Verwoestend: door Mark Ruttes voornaam te vervangen door kwark wordt ineens duidelijk dat hij al 12 jaar lang niet echt leiderschap toont. Ook geef je er mee te kennen dat je niet echt respect voor hem hebt, omdat kwark zuivel is en lobbig.

Markie Harkie

Een bijnaam die bekt als een tiet, en iemand die door de goegemeente ‘Markie Harkie’ kan onmogelijk serieus genomen worden. Wij vinden: iedereen die door heeft hoeveel schade vier kabinetten Rutte hebben aangericht moet de premier voortaan uitsluitend nog ‘Markie Harkie’ noemen.

Marc Rutten

Laten we doen alsof we nog nooit van de man gehoord hebben en zijn naam opzettelijk verkeerd schrijven. Als er een manier is om duidelijk te maken hoe weinig we om Mark Rutte geven is dat het wel.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Op z’n Duits Ratte Rutte omdat ie voor de Nazi’s werkt. The Lying Dutchman. Teflon Mark of Teflon Rutte. Pinokkio of Pino en PiNokia. Landverrader. Psychopaat. De ontketende Narcist. Dat is sinds zijn moeders dood pas duidelijk geworden, blijkbaar had zij haar zoon goed onder de duim. Nu is hij het spoor totaal bijster. Een triest geval voor een prime minister.

Reageer