Geschrokken Sean Klaiber weigert gemiste oproepen Ten Hag te beantwoorden

Geschrokken Sean Klaiber weigert gemiste oproepen Ten Hag te beantwoorden

Geschrokken Sean Klaiber weigert gemiste oproepen Ten Hag te beantwoorden

Het was even schrikken voor Sean Klaiber: de Ajax-verdediger werd tijdens de rust van de wedstrijd tussen Brentford en Manchester United gebombardeerd met telefoontjes van Erik ten Hag. Toen de rechtsback niet opnam, besloot de trainer Klaiber meermaals te appen om zijn aandacht te krijgen.

‘Sean, kom hierheen’, stuurde de trainer. En: ‘Sean, alsjeblieft, ik kan het niet zonder jou. Jij en ik, de hele wereld over, toch? Weet je nog, Sean? Ik smeek het je.’ Een minuut later volgde dreigend: ‘Ik weet dat je dit leest, Sean.’ En uiteindelijk: ‘Laat me niet alleen, Sean’, met als toevoeging een voice-bericht waarin Ten Hag Ne me quitte pas neuriet.

Klaiber heeft laten weten de gemiste oproepen en wanhopige appjes voorlopig niet te beantwoorden.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *