NOS

NOS

FBI ontdekt geheime pizzakelder onder huis Trump

De FBI is bij de inval in Mar-A-Lago in Florida tot een schokkende ontdekking gekomen. Tijdens het doorzoeken van de villa van Donald Trump stuitten de geheim agenten onder het huis op een pizzakelder vol Italiaanse chefkoks.

Er gingen op diverse internetfora al geruchten dat er een dergelijke kelder onder het monumentale pand aanwezig zou zijn, maar de FBI hield het niet voor mogelijk dat een oud-president van Amerika daadwerkelijk zou beschikken over een echte pizzakelder. De agenten waren dan ook zeer verbaasd toen ze daadwerkelijk een groepje hardwerkende Italiaanse pizzabakkers onder de woning aantroffen.

Pizzabakker Mario (52) is behoorlijk ontzet na de inval. “Iedere dag doen wij hier ons uiterste best om de lekkerste pizza’s van Amerika te bakken, en dan krijg je dit!” briest hij terwijl hij wild met zijn handen gebaart. “Dit is een heksenjacht van linkse Democraten die ons geheime Calzone-recept willen stelen!”

Trump was zelf niet in zijn villa aanwezig, maar laat vanuit New York weten dat hij de inval ziet als een aanval op een uitstekend pizzarestaurant. “Dit is zeer gevaarlijk voor de gewone man op straat en met name voor liefhebbers van een quattro stagioni.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Trump heeft wel zodanige smaak dat hij ketchup op zijn Trump (inc.) steaks (oh sorry, haasbiefstukken) doet. Bloed gaat alleen in de -worst.

gravatar

Er staat nergens in het verhaal dat Trump die pizza’s eet. Er worden alleen pizza’s gemaakt in zijn kelder..
Het is bericht is dus waar.

gravatar

Oh, “waarheiskommissie” (zonder streepje) mag wel, maar “waarheids-jury” moet weer met een streepje.
Kunt U dit aan de Taalkommissie (of anders de Taal-kommissie) voorleggen? We willen graag foutloos reageren.