Shutterstock / Totsapon Phattaratharnwan

Shutterstock / Totsapon Phattaratharnwan

Dit zijn de 5 vermoedelijke locaties van het overleg met de boeren

Komende vrijdag is dan eindelijk het eerste overleg met Johan Remkes, het kabinet en 11 boerenorganisaties. Er wordt niet bekendgemaakt waar het overleg zal plaatsvinden. Wij hebben de hand weten te leggen op shortlist van locaties die het kabinet voor ogen heeft.

Taipei
Een populaire bestemming voor gevoelige meetings. Er is weinig risico op blokkades van de boeren mocht de locatie wel eerder bekend worden. China heeft er vermoedelijk weinig problemen mee.

Knooppunt Hoevelaken
‘Hiding in plain sight’ is hier de gedachte. Het ligt zo voor de hand dat de boeren hier juist niet gaan kijken. Langs het knooppunt wordt er catering geregeld en kan het gezelschap met beperkte geluidsoverlast overleggen.

Torentje
Terwijl iedereen op zoek is in het land wordt gewoon ‘t Torentje gebruikt. Nadeel is wel dat het een beetje passen en meten wordt met 47 mensen op 35 vierkante meter.

Op bootjes in de grachten bij de Canal Parade
Een pittoreske locatie voor het stikstofberaad. De boerenorganisaties overspoelen dit weekend de Amsterdamse grachten met elk een eigen bootje. Ook is er een kabinetsboot met daarin de ministers Rutte, Staghouwer en Van der Wal. Remkes zit het overleg voor vanuit een kano.

De Alphatent op Lowlands
Muziekje erbij, bier in de nek en opgezogen worden door moshpits. Het moet raar lopen als er dit jaar geen overleg tussen Remkes en de elf boerenorganisaties plaats gaat vinden in de Alphatent van Lowlands. Een beetje ter hoogte van de hoek van de bar, en dan op zes meter van dat bordje van de uitgang, iets schuin links van het podium. Neem meteen even een drankje mee.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nee joh,

dit media showtje wordt gewoon gehouden in de PvdA stad die sociale huurwoningen weggeeft aan nieuwkomers i.p.v aan Nederlanders die al 10 jaar op de wachtlijst staan.
Nou, dan weet je genoeg toch, het gaat ze om de grond en niet om de stront.. de 8 miljoen raamposters zijn bijna klaar voor distrubutie overigens.

Reageer
gravatar

Poging tot terugvertaling.

– Sjurtlist. Sjoerd? Jij?!
– Mietings. Dat is iets met homo’s. Makkelijk.
– Haai-ding Pleen zaait. Iets met een viskwekerij? Bijzonder. Echte onderzoeksjournalistiek!
– Keet-tering. Een Leids feest wat uit de hand gelopen is.
– Kennel-PURreet. Weer die homo’s. Wel jullie ding hè? En dan in een kennel. Jongens, houd op!
– Muspits. Fout meervoud. Vogelvoer.

Reageer
gravatar

Zoveel metalen artiesten komen er niet meer op Lowlands, dus dat van die Muspits zal wel meevallen. Bier gooien dan weer wel, van dat vinden ze Normaal bij de Voederbietels.

gravatar

Dus er moet worden gevreesd voor nieuwe acties omdat LTO 1 non-argument (we zijn het er niet mee eens, maar gaan geen terreur plegen met huisbezoeken en asbest, we hebben ook geen begrip voor deze acties, maar begrijpen ze wel) meer heeft dan de radicalere organisaties, die geen enkel non-argument hebben? Roare mensen die plattelanders.

Reageer