Shutterstock / The Rabbit Hole

Shutterstock / The Rabbit Hole

Esmé gaat niet op vakantie want ze heeft het te druk met het beantwoorden van de vraag ‘waar ga je heen?’

Esmé Keller (26) uit Doesburg heeft deze zomer helaas geen tijd om op vakantie te gaan. Ze is namelijk te druk met antwoord geven aan iedereen die haar vraagt waar ze deze zomer naartoe gaat.

“Ik krijg die vraag al sinds april en vooralsnog houdt het niet op”, klaagt Esmé. “Zelfs het plannen van een vakantie schiet erbij in door alle vraag-en-antwoord-sessies met bekenden. Sommige van mijn buren en collega’s vragen gerust elke keer dat ik ze zie waar ik dit jaar heenga. Vrienden en familie mijd ik inmiddels zoveel mogelijk en ik ga zelfs niet meer naar de kapper.”

Terwijl de Doesburgenaar haar beklag doet komt een buurvrouw langsgefietst. “Hee Esmé”, roept zij. “Hoe is het? Volgens mij had ik je het al gevraagd maar waar ga je ook alweer naartoe dit jaar?” Esmé zucht diep en maakt zich op voor het antwoord. Ze gaat voorlopig helemaal nergens heen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

En aan het eind van het jaar treft haar hetzelfde lot en mist ze de inspirerende gesprekken bij het kerstdiner. Nou ja, alles beter dan mee moeten doen aan de Zwartepietdiscussie. Wanneer begint die trouwens dit jaar?

Reageer