Shutterstock/Studio Speld

Man die langs gaat bij schoonfamilie parkeert auto strategisch in korte parkeerzone

De 34-jarige Paul gaat vanmiddag met tegenzin met zijn vriendin mee langs bij zijn schoonouders. In de hoop dat ze niet al te lang zullen blijven heeft hij iets slims bedacht: hij parkeert de auto in een korte parkeerzone. “Schat, we moeten echt zo weg.”

Paul probeert altijd weg te komen voordat het onderwerp ‘kinderen’ ter gesprek komt, maar afgelopen keren ging dat fout. Eerder liet hij zijn vrienden hem op een afgesproken tijdstip bellen met een noodgeval, maar die zijn helaas niet zo betrouwbaar en stipt als de alarmerende notificaties van zijn parkeerapp.

Paul pakt snel alle spullen in en sprint naar de deur. Voor drie zoenen en innige omhelzingen is volgens hem ook geen tijd meer. “Ontzettend vervelend maar niks aan te doen, helaas.”

Betalen voor je parkeerplek doe je met Flitsmeister. De Flitsmeister Parkeren app herkent of je in een parkeerzone staat en zal je na een rit vragen of je een parkeeractie wilt starten. Download Flitsmeister Parkeren hier.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *