Pro Shots / Pim Ras

Pro Shots / Pim Ras

Ryan Babel legt in nieuwe TikTok-viral uit hoe je in een paar stappen kunt tekenen bij een onbekende Turkse laagvlieger

Ryan Babel laat weer van zich horen! Er is een nieuwe TikTok-video van de oud-international uitgekomen die compleet viral is gegaan. Deze keer legt hij niet uit hoe je nog rijker kunt worden als je al superrijk bent, maar vertelt hij in een paar eenvoudige stappen hoe je aan het einde van je carrière als profvoetballer kunt tekenen bij een onbekende Turkse laagvlieger.

“Mooie naam toch, Eyüpspor? Maar hoe kwam ik daar?” vraagt Babel zich openlijk af in het filmpje. “Door te investeren in mezelf (en ik had nog wat contacten via een bevriende kapper uit de regio).”

Vervolgens legt de 35-jarige aanvaller in een aantal stappen uit hoe hij precies bij een club als Eyüpspor terecht is gekomen. “Stap 1: Zorg voor een mooie internationale voetbalcarrière. Stap 2: Zorg dat je lucratieve contracten tekent bij grote clubs als Ajax en Liverpool. Stap 3: Investeer in vastgoed. Stap 4: Focus alleen nog maar op zo min mogelijk belasting betalen in plaats van op het spelletje. Stap 5: Zorg dat je conditioneel meekan met een middenmoter op het tweede niveau van Turkije.”

Aan het einde van de video houdt Babel trots zijn nieuwe contract in de lucht. “Nu hebben je huurders jouw vliegticket naar Turkije betaald en heb jij je contract bij een onbekende Turkse laagvlieger.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *