Brobbey belooft fans Leipzig: ‘Ooit kom ik hier gratis terug’

Pro Shots / imago

Brobbey belooft fans Leipzig: ‘Ooit kom ik hier gratis terug’

Brian Brobbey heeft met pijn in het hart afscheid moeten nemen van RB Leipzig. Maar de aanvaller heeft hoopgevende woorden voor de fans. “Ooit keer ik hier gratis terug”, beloofde hij.

“Toen Ajax langskwam en mij een geweldig aanbod deed, kon ik dat gewoon niet weigeren”, liet Brobbey weten in een verklaring op de website van RB Leipzig. “Ajax is een grote club, die ieder jaar Champions League speelt en waar ik een volgende stap kan zetten in mijn carrière. Maar dat betekent niet dat ik de club en zijn fans zomaar zal vergeten. Ik zal nooit vergeten hoe deze club nul euro voor me betaalde om mij een jaar onderdak te bieden zonder me op te stellen. Bovendien zal mijn contract ook bij mijn nieuwe club een keer aflopen, dus wij gaan elkaar zeker nog eens terugzien.”

Over een termijn heeft Brobbey het nog niet gehad, maar zijn contract bij Ajax loopt nog vijf jaar. “Ik kan niet zeggen of ik dan alweer toe ben aan een transfervrije terugkeer bij deze geweldige club. Maar ik weet 100% zeker dat ik ooit nog een keer ergens mijn contract niet ga verlengen en deze prachtige fans mij weer in de armen zullen sluiten. Al is dat op mijn veertigste pas.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Gaan we de hele vakantie doorkomkommeren met alleen maar sport-satire voor kenners? Of is de satire dat ik natuurlijk helemaal niet geacht word iets te weten over piepkleine schandaaltjes in de bundesliga, laat staan in de tour de france?

Reageer