Youtube / Nieuwsuur

Youtube / Nieuwsuur

Shell-CEO besluit om niet met het vliegtuig op vakantie te gaan: ‘Je doet wat je kan’

De CEO van Shell Ben van Beurden weigert deze zomer met het vliegtuig op vakantie te gaan. Beurden zegt het belangrijk te vinden een steentje bij te dragen: “Je doet wat je kan.”

In een verklaring laat Van Beurden weten: “Als ik zie dat iedereen ook voor relatief korte afstanden toch weer het vliegtuig pakt dan denk ik dat het anders kan. Wist je dat één keer vliegen weer een badkuip kerosine kost? Het zou goed zijn als we allemaal wat minder zouden vliegen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Warme gevoelens krijg ik bij het lezen van dit bericht. Geïnspireerd door de heer Van Beurden heb ik daarom besloten af te zien van een invasie in Estland. We moet allemaal een steentje bijdragen aan vrede en stabiliteit in Europa!

Reageer