Shutterstock/Gabor Tinz

Shutterstock/Gabor Tinz

Gezin neemt extra aanhanger mee op vakantie voor de boekhouding van papa

Familie de Haan moet dit jaar een extra aanhanger mee op vakantie naar hun vaste adres in de Franse Dordogne. Reden hiervoor is dat vader des huizes de boekhouding niet op tijd af kreeg voor de vakantie en dus moet onder ‘lichte’ druk van de directeur al het papierwerk mee op reis om daar afgemaakt te worden.

“Schat, zullen we zo wisselen? Dat jij even op de stapel papier ga zitten en ik een stukje rijd?” zegt moeder Jannie tegen de vader. “Ja is goed, dan kan ik meteen even een maand of drie wegwerken. Dan kunnen we morgen misschien nog even gezamenlijk een uitje plannen.”

De familie moet duidelijk nog even wennen aan de overvolle auto. “We waren toen we net de grens over waren teruggereden naar huis omdat we dachten dat we onze jongste Marie vergeten waren. Maar ze zat verstopt onder een lading mappen.”

Wil jij ook een onbezorgde vakantie zonder nog na te hoeven denken over je boekhouding? Met het boekhoudplatform van Yuki bespaar je zeeën van tijd. Meer gemak, meer efficiëntie, minder tijd en dus een extra week vakantie.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *