Monkey Business Images / Suranto W / Shutterstock

Monkey Business Images / Suranto W / Shutterstock

Media kunnen kennelijk thermometer lezen: ‘Het is nu 29 graden…en nu 30!’

Mooi nieuws: het is verschillende media vandaag gelukt om te bewijzen dat ze goed op een thermometer kunnen kijken. Dit blijkt uit verschillende liveblogs. “Om 10.50 uur was het in het westen van Noord-Brabant 32,5 graden”, schrijft de NOS bijvoorbeeld. Ook NU.nl doet een duit in het zakje: “In De Bilt wees de thermometer rond 11.30 uur de 30 graden aan.”

Het AD pakt zelfs uit met een grote thermometer op de website die we langzaam kunnen zien oplopen. Om te bewijzen dat ze die thermometer zelf ook op de juiste manier kunnen aflezen, schrijft de krant: “Op het strand bij Den Haag was het om 11.00 uur al 32,4 graden.” Chapeau!

Steun De Speld. Word Vage Kennis. Vage Kennissen krijgen naast een welkomstcadeau naar keuze, ook elke week een exclusief artikel toegestuurd. En steun je de redactie bij het maken van artikelen, video’s en meer


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *