Shutterstock / Pressmaster

Shutterstock / Pressmaster

Man die had gezworen om nooit te gaan glampen nu toch aan het glampen

Het is een persoonlijke nederlaag met een gouden randje: Ruben (31) had gezworen om nooit te gaan glampen, maar is nu toch aan het glampen. Hoe is dat zo gekomen?

Volgens Ruben (“Ik krijg nog liever kanker aan mijn lul dan dat ik ooit maar een nacht in zo’n fucking gênante yuppenwigwam moet slapen”, maart 2022) is glamping de ideale vakantievorm. “Het is het avontuur van kamperen, maar met de luxe van een hotelkamer. Wat een heerlijke manier om de zomer door te brengen.”

De uitspraken van Ruben (“Ik heb meer respect voor pedofielen dan voor mensen die vrijwillig gaan glampen”, april 2022) moeten volgens hem vooral niet uit hun verband worden gerukt. “Het was echt een andere periode. Sindsdien ben ik gegroeid als mens, en dankbaar dat het fenomeen glamping in mijn leven is gekomen.”

Ondanks zijn vroegere standpunt is het voor Ruben helder wat hij met zijn komende zomervakanties gaat doen. “Glampen. Dat lijkt me duidelijk. Wist je dat er ook mensen zijn die zo’n mongoloïde pipowagen huren met hun sneue gezinnetje? Die verdienen het echt om in hun reet gebuffeld te worden door een heel contingent apenpokkenpatiënten.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *