PKpix/Shutterstock

PKpix/Shutterstock

Jeroen beweert al jaren OnlyFans-account te runnen maar is stiekem boekhouder

De vrienden en familie van Jeroen uit Barendrecht zijn voor een flinke verrassing komen te staan. Jarenlang dachten ze dat Jeroen zijn inkomsten genereerde via OnlyFans, maar hij blijkt  al die tijd gewoon zijn geld te verdienen met boekhouden.

Jeroen zijn moeder is geschrokken maar opgelucht. “Ik vond het altijd een prettig idee dat Jeroen een OnlyFans-account had zoals zoveel jongens van zijn leeftijd, maar eigenlijk vind ik het nog veel fijner dat hij nu gewoon eerlijk is tegen ons en dat hij zijn hart volgt.”

“Boekhouden is echt mijn passie”, vertelt Jeroen. “Maar er ligt zo’n stigma op. Als je vertelt dat je boekhouder bent, denken mensen toch al snel dat je een bepaald type persoon bent. Dat ben ik helemaal niet, maar ik vind bedrijven helpen groeien gewoon ontzettend leuk.”

Als het dan toch aan de grote klok hangt dat je boekhouding doet, gebruik dan het overzichtelijke boekhoudsysteem van Yuki. Meer gemak, meer efficiëntie en dus een weekje langer vakantie.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *