Speld Studio

Speld Studio

Nette Instagram-spambot @elysha284_ wil je ‘mooiste karaktereigenschappen zien🥵🔥🥴’

'Veel gebruikers van Instagram zullen het herkennen: het sociale medium staat de laatste tijd vol met extreem nette en beleefde spambots die bijvoorbeeld willen weten wat je fijnste jeugdherinneringen zijn of je vragen om de leukste kanten van je persoonlijkheid te laten zien. Het platform gaat nu een manier zoeken om af te komen van de spambots.

Gebruiker Sjoerd (23) is een ervaringsdeskundige op dit gebied. Hij werd recentelijk aangesproken door de uiterst beleefde spambot @elysha284_. Ze vroeg hem in een met emoji’s gelardeerd bericht wat hij zelf het mooiste vindt aan zijn karakter en of hij een prettige jeugd heeft gehad. “sorry als te direct ben, maar ik zou door de diepste krochten van je ziel willen dwalen ”, voegde ze bovendien nog toe. Sjoerd vertelt dat hij best gecharmeerd is van de spambots, maar dat hij het tegelijkertijd ook lastig vindt om zich tot ze te verhouden. “Het is even wennen, we bouwen nu een heel ander soort relatie op. Toch denk ik dat dit wel de beste manier is om @elysha284_ beter te leren kennen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *