bibiphoto/Shutterstock.com

bibiphoto/Shutterstock.com

Wie moet er straks op Nederland passen als iedereen op vakantie is?

Lange rijen op Schiphol, meer mensen dan ooit die met de trein weg willen en waarschuwingen van de ANWB dat de wegen vol zullen staan. Het moge duidelijk zijn, volgende week is iedereen op vakantie. Dat moet je iedereen ook gunnen natuurlijk, maar het zorgt er wel voor dat een belangrijke vraag zich opdringt: wie gaat er straks op Nederland passen als iedereen weg is? Wij doen 4 suggesties.

1. Boeren
Als er één groep is die de afgelopen weken heeft bewezen over groot materieel te beschikken en daar veel mee te kunnen bereiken, dan zijn het wel onze boeren. Bovendien moeten ze ervoor zorgen dat er eten voor ons klaar staat als we terugkomen van vakantie. Ons land is in veilige handen bij de boeren.

2. Inbrekers
Het grote voordeel van inbrekers is de beschikbaarheid. Hoe minder mensen in het land, hoe aanweziger de inbrekers. En als ze toch al in onze huizen staan, is het een kleine moeite om even in de gaten te houden of onze huizen niet in de fik vliegen of dat ongure figuren zich ophouden in de straat.

3. De designated survivor natuurlijk
We hebben toch niet voor niets een designated survivor aangewezen? Niet meer dan logisch dat Stef Blok in zijn eentje achterblijft, mochten de boeren en inbrekers niet willen. Stef heeft toch nooit behoefte aan vakantie.

4. Joris Linssen
Wat doe je als het hele land al op vakantie is, als je iedereen al hebt uitgezwaaid op Schiphol? Nou wij weten het wel hoor Joris. Jij kunt na de laatste goodbye mooi even een weekje op ons land passen. Er staat nog wat hummus in de koelkast, succes!

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *