Mladen Zivkovic/Shutterstock

Mladen Zivkovic/Shutterstock

Onhandig: Rick had parkeerapp al aangezet voor hij ging inparkeren en nu heeft hij al 27 minuten betaald

Rick uit Badhoevedorp beleefde vanochtend een onhandig leermomentje. Toen hij was aangekomen op de plek waar hij zijn auto kon parkeren had hij direct zijn parkeerapp aangezet. Hij had er echter geen rekening mee gehouden dat hij nog moest inparkeren, dus toen hij klaar was met inparkeren had hij al betaald voor 27 minuten.

“De volgende keer denk ik wel twee keer na”, vertelt Rick. “Ik dacht dat ik er wel zou zijn na drie keer steken en draaien, maar voor je het weet ben je blijkbaar een half uur verder. De volgende keer start ik de parkeeractie echt pas als mijn inparkeeractie is afgelopen. Dan kan ik mezelf daarna ook gewoon wijsmaken dat ik ‘m in twee minuutjes had ingeparkeerd.”

Betalen voor je parkeerplek doe je met Flitsmeister. Flitsmeister navigeert je naar bestemming én zet je betaald parkeren aan. Alles in 1 app. Download Flitsmeister Parkeren hier.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *