lunamarina/Shutterstock

lunamarina/Shutterstock

Stomdronken man vraagt eerst toestemming aan zichzelf voor hij zich aftrekt

Keurig gedaan: deze stomdronken man vroeg eerst toestemming aan zichzelf voor hij zich na het uitgaan thuis aftrok. Zo kan het dus ook! De nachtreporter sprak met hem.

“Consent is voor mij erg belangrijk, en ik wist dat ik behoorlijk veel gesnoven had en veel te veel had gezopen, dus seks was erg tricky, al was het dan met mezelf. Maar ik heb mij met draaiende ogen in de spiegel aangekeken en gevraagd: zou ik misschien even mogen? Zou je het lekker vinden als…? En toen voelde ik van mezelf dat het mocht.”

Voor Ricardo is het ook gewoon een principekwestie. “Als je het al niet voor jezelf doet, hoe moet dat dan als je met een wildvreemde in bed beland? Nou ja, als iemand te erg naar de ratten is alsnog niet maar ja, eh, ik ken mezelf echt heel erg goed. We hebben deze dans vaker gedanst, zal ik maar zeggen.”

Toen de nachtreporter vroeg of hij misschien mocht kijken hoe dat dan ging zo, met dat aftrekken, moest Ricardo dat verzoek na kort overleg met zichzelf helaas naast zich neerleggen. “We vinden dat net iets te intiem man, sorry. Is meer iets tussen mij en mezelf.”

De nachtreporter doet voor Salmari verslag van het meest betrouwbare nachtnieuws. Salmari helpt jou de nacht door. Volg @salmari.beyondthedark op Instagram en vind je weg naar het zwarte goud. Geen 18, geen alcohol.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Konsent is sowieso trikkie.
Vraagt Ricardo ook eerst aan zichzelf of ie een HOY-worst mag nuttigen?
Heel vermoeiend allemaal. Ik heb ook te doen met die nachtportier, die dit allemaal moet duiden.

Reageer