fizkes/Shutterstock

Sjoerd heeft geen bierviltje voor wankele tafel dus moet hij een nieuwe tafel kopen

Vette pech voor Sjoerd (24) uit Tilburg. Terwijl hij bier drinkt aan de keukentafel met zijn maten merkt hij dat zijn tafel wiebelt. Tot overmaat van ramp heeft hij geen bierviltje én geen handige vader, dus nu zal Sjoerd een nieuwe tafel moeten kopen.

“Shit heb ik weer. Die tafel is net twee weken oud”, vloekt de student die vorige week ook al een hele nieuwe deur had gekocht omdat het scharnier van zijn slaapkamerdeur wat piepte en hij geen smeermiddel in huis heeft. “Het kost me ook klauwen met geld dit.” Sjoerd geeft een trap tegen de tafel. “Jullie komen straks langs de stort toch jongens? Kunnen jullie dit wrak dan meteen even meenemen?” vraagt hij aan zijn vrienden.

Eigenlijk had Sjoerd plannen om morgen naar de universiteitsbibliotheek te gaan om aan de studie te gaan. Net als de keukentafel kunnen ook die plannen de prullenbak in. “Kunnen we morgen weer de hele dag rondhangen op de meubelboulevard. Voor de achttiende keer dit jaar”, verzucht Sjoerd.

Geef je kapotte spullen een tweede leven en laat ze (gratis) repareren bij de Reparatiestudio van Karwei. Check hier welke Reparatiestudio het dichtst bij jou in de buurt zit. Karwei, de bouwmarkt met smaak.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *