Pigprox / Shutterstock

Pigprox / Shutterstock

Ondernemer gaat op vakantie in haar 13e maand

Suze heeft het heel erg druk op haar werk. Daarom heeft ze de komende maanden geen tijd om op vakantie te gaan. Pas in haar 13e maand boekt Suze een vakantie.

“Mensen snappen vaak niet waarom ik voor deze maand kies, maar dit is juist een heerlijke maand om erop uit te gaan. Niemand anders gaat deze maand op vakantie, dus je hebt de vakantieplekjes voor het uitzoeken”, legt Suze uit. “De 13e maand valt ook altijd buiten het hoogseizoen, dus super cheap.”

Wil jij wél gewoon op vakantie kunnen in de eerste 12 maanden van het jaar? Met het boekhoudsysteem van Yuki bespaar je zeeën van tijd. Meer gemak, meer efficiëntie, minder tijd en dus een extra week vakantie.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *