Vriendin verwijderde 15 appjes die ze vannacht stuurde dus niks aan het handje

Studio Speld

Vriendin verwijderde 15 appjes die ze vannacht stuurde dus niks aan het handje

Een flinke meevaller voor de 27-jarige Benjamin uit Aalsmeer vanmorgen. Toen hij na het wakker worden zijn telefoon erbij pakte had hij alleen 15 verwijderde appjes van zijn vriendin. “Niks aan het handje gelukkig”, aldus Benjamin.

“Ik hoorde hem vannacht nog wel trillen op mijn nachtkastje, maar ik viel net lekker weg. Gelukkig wist ik dat mijn meissie veilig op stap was met wat vriendinnen dus ik ging er vanuit dat zij het niet kon zijn”, zegt Benjamin. “Ze had alle berichtjes weer verwijderd in ons gesprek. Nou ja, dat roept bij mij geen vragen op ofzo. Allemaal prima.”

Benjamin besluit toch maar even een nieuw bericht te zetten onder de verwijderde berichtjes. “Hey schat, hoe laat kom jij thuis?”

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wie deze reactie leest heeft ‘m dus niet gemist. Dan ben je toch echt beter af dan al degenen die ‘m wel gemist hebben, bijvoorbeeld doordat ze nooit het Speldforum bezoek. Deel dus mijn reactie met al je vrienden, als je echt om hun welzijn geeft.

Reageer