Pro Shots / Stefan Koops

Pro Shots / Stefan Koops

Bizar: transfer geen stunt

Melle Meulensteen verruilt RKC Waalwijk voor Vitesse. Op het eerste gebied niets bijzonders, ware het niet dat de transfer geen stunt te noemen is.

“Dat is op z’n zachtst gezegd opmerkelijk”, zegt verslaggever Stef de Bont van Voetbal International. “Het gaat om een 22-jarige verdediger die een goed seizoen heeft gedraaid en nu een logische stap maakt in zijn carrière. Het is dus wél een transfer, maar géén stunt. Dat maken we hier op de redactie tegenwoordig niet zo vaak meer mee.”

Hoofdredacteur Dennie van Laar van VoetbalPrimeur noemt het ‘absoluut bizar’ dat de transfer van Meulensteen geen stunt is. “Ik weet niet eens zeker of dit wel breaking news is, als ik eerlijk ben. Wat moet je hier nu voor emoji’s bij zetten op sociale media? Echt totaal krankzinnig, mijn hersenpan ontploft als het ware.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *