DavideAngelini / Shutterstock

DavideAngelini / Shutterstock

Man stuurt zichzelf via de post naar het buitenland om zeker te zijn van vakantie

Voor veel mensen is het nog onzeker of hun vlucht vanaf Schiphol deze zomer door gaat. Dat geldt niet voor de 24-jarige Bas uit Leiden. Hij heeft namelijk iets slims bedacht waarmee hij de lange rijen en gecancelde vluchten op de luchthaven ontloopt: hij verstuurt zichzelf in de grote doos via de post naar zijn vakantieadres in Thailand.

“Ik word gewoon in deze doos opgehaald vanaf het pakketpunt hier verderop en hoef zelf nergens op te letten. Geen gedoe met gatewijzigingen en vloeistoffen in kleine flesjes, en ik hoef dus lang in de rij te staan bij de douane. Echt heel luxe”, zegt Bas. Last van zoekgeraakte bagage zal Bas ook niet hebben. “Mijn spullen kan ik goed in de gaten houden want daar zit ik tussen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Op Schiphol hadden we net alles piekfijn in orde. Nu loopt alles spaak vanwege de boeren!

Is het zo goed Mark? Ik kijk al uit naar mijn volgende lucratieve (bij) baan.

Reageer