Wikimedia Commons Okras - CC BY-SA 3.0

4 Nederlanders die net niet bekend genoeg zijn om niet in gokreclames te mogen spelen

Oud-voetballers en bekende Nederlanders mogen niet meer in gokreclames spelen. Dat is jammer voor hen, maar goed nieuws voor Nederlanders die net iets minder bekend zijn. Hier zijn vier Nederlanders die onbekend genoeg zijn om nog op te mogen draven in reclames van gokaanbieders.

1. Bas van Toor
Beter net niet bekend genoeg meer als Clown Bassie. De acteur van weleer is dusdanig uit beeld verdwenen dat hij het predikaat ‘bekend’ niet meer mag dragen. Net op tijd dus om benaderd te worden om gokverslavingen aan te jagen op nationale tv. En Bas is ook nog eens niet te beroerd daar heel veel geld mee te verdienen. Alles is voor Bassie!

2. Ralf Mackenbach
Wohow, wohow, badabediedoe, badabediedoe. De bekende songtekst van iets onbekendere singer-songwriter Ralf Mackenbach. De tapdanser heeft na het winnen van het Junior Songfestival in 2009 het roer volledig omgegooid en is in de wereld van kernfusie gedoken. Helaas heeft hij tot zover nog geen nummer 1-hits gemaakt op dit gebied. Vandaar dat hij de perfecte kandidaat is om in gokreclames te spelen.

3. De rechtsback van VVOG
De rechtsback van VVOG is natuurlijk een groot deel van zijn leven voetballer geweest. VVOG speelt echter derde divisie. Aardig niveau, maar kun je jezelf dan voetballer noemen? Bovendien heeft de rechtsback van VVOG een tamelijk gebrekkige techniek, dus de kansspelautoriteit heeft geen schijn van kans als ze willen bewijzen dat deze man voetballer is.

4. Bobientje
Samson heeft er zijn mond altijd vol van: Bobientje dit, Bobientje dat, Bobientje zus, Bobientje zo. Maar hebben we Bobientje ooit gezien? De geliefde van Samson is daardoor uitermate geschikt om als net niet bekende persoon in een gokreclame te acteren. Bovendien is ze vermoedelijk Belgisch, dus bekende Nederlander kun je haar al helemaal niet noemen. Dus Bobientje: kom maar op met je eentje hier en je tweetje daar!

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

En ik dan? Ik kom overal mee weg en wetten en regels gelden toch niet voor mij. Dat zijn voor mij eigenlijk maar adviezen hahahahaha

Reageer
gravatar

Ahh kijk eens wie is teruggekeerd is uit haar stamkroeg. De meest legendarische zuiplap van de Speld en notoir hondevleesliefhebber; bezopen Maitreya!

Welkom! Fijn dat je er weer bent. En ik doe gelijk even de labrador naar binnen want ik verwacht vanavond geen prettig omstandigheden op straat door jou en jouw hondenvleesminnende vriendjes.

gravatar

Well like fredrik nietsche says “youre worstest prestation is youre bestest concurrention’

And that is so many important for oure togetherliving!

Reageer