NOS

NOS

Terrorisme? 1 van de boeren bij huis Van der Wal is moslim

Zijn intimiderende en gevaarlijke boerenprotesten terrorisme of niet? Die vraag lijkt na een aantal dagen van discussie beantwoord te zijn: één van de boeren die dinsdagavond door een politieblokkade bij het huis van minister Christianne van der Wal heen braken is moslim.

“Toch terrorisme”, reageert een verschrikte vrouw op Twitter, nu blijkt dat de Gelderse melkveehouder Ahmed el Yaakoubi zichzelf als aanhanger van de islam ziet. “Ik had wel begrip en sympathie voor de boeren, maar mijn ogen zijn geopend. Dit kunnen we echt niet accepteren.”

BBB-leider Caroline van der Plas neemt afstand van het terrorisme. “Er is kennelijk soms wat twijfel over, maar ik wil echt helemaal niets met de islam te maken hebben.”

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik vraag wel even of een politieman even doet alsof er poging tot doodslag werd gepleegd door een boer met een trekker in lage gearing. Dan gaatie toch heel hard??

Daar reageer ik dan met afschuw op.

gravatar

Christianne van der Wal is geradicaliseerd sinds haar deelname aan het kabinet van een Mark R. Deze Mark R. staat al langer bekend als wetteloze bendeleider met een uitgebreid netwerk aan stromannen.

Reageer