Studio Speld / Pro Shots - Koen Laureij / Shutterstock

Studio Speld / Pro Shots - Koen Laureij / Shutterstock

Boze boer laat minister kiezen: ‘Of deze kuikentjes gaan nú de versnipperaar in, of straks’

Boze boeren lijken in hun protesten tegen het stikstofbeleid steeds verder te gaan. Vanmiddag had een van hen een gigantische versnipperaar meegenomen naar de Tweede Kamer in Den Haag om de minister voor een lastig dilemma te zetten: “Of deze kuikentjes gaan nú de versnipperaar in, of straks.”

“Als de ‘ja’ voor de stikstofmaatregelen blijft staan gaan al deze kuikentjes nú de versnipperaar in, of anders straks. Het is aan u”, zegt een boer die twee handen vol piepjonge kuikens boven een draaiende ingang van de versnipperaar laat bungelen. De minister lijkt de boer niet te kunnen verstaan door het harde kabaal van de machinerie. “Gisteren is er nog een complete politiewagen door gegaan. Dat maakte pas een kabaal. Deze kuikentjes staan symbool voor mijn nageslacht dat ook geen toekomst meer heeft.”

Het is niet bekend of alle kuikentjes weer veilig thuis zijn gekomen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als geradicaliseerd stikstof malloot duw ik die kuikens zelf in de shredder!
Met afschuw kijk ik naar de beelden van deze kuikens/ stikstofbommen!

Dat is toch niet hard werken hé?

Reageer