Shutterstock/Andrey_Popov

3 judoworpen om je snurkende partner om te rollen

Na de mug een van de grootste ergernissen in de slaapkamer: een snurkende partner. Wil je nog een beetje aan je nachtrust werken dan moet je hier zo snel mogelijk een einde aan maken. Wij hebben daarom de drie beste judoworpen om je snurkende partner mee om te rollen.

Beenworp – Ashi Waza
De Ashi-Waza technieken zijn niet gemakkelijk onder de knie te krijgen, maar wanneer ze goed worden uitgevoerd zijn dit enkele van de meest prachtige worpen om het snurken van je partner acuut te laten stoppen. Door met een simpele veeg je rechterbeen als hefboom te gebruiken en daarbij de linkerarm naar je toe te trekken gebruik je het gewicht van je partner om deze hard naar het matras te werken.

Offerworp – Sutemi Waza
Bij de offertechniek, ook wel Sutemi-Waza, ligt de uitvoerder op zijn of haar rug om de tegenstander vervolgens over zich heen te gooien. Het is goed om deze techniek eerst te oefenen op je kinderen en pas als je bedreven genoeg bent in te zetten op je partner. Het vergt oefening om het dode gewicht van je slapende partner over je heen te gooien, maar het loont echt de moeite. Met een overtuigende yuko ga je zelf ook weer beter slapen.

Heupworp– Koshi Waza
De beroemde Koshi-Waza is altijd effectief. Door langzaam naast je partner te kruipen en hem of haar over je heup heen hard uit balans te trekken heb je een effectieve manier om je partner uit te schakelen. Al was het maar voor even. Eindelijk rust.

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De genoemde technieken kunnen gebruikt worden om je partner in het bed te krijgen. Ligt je partner verkeerd, dan heb je meer aan een kanteltechniek. Een por, stevige duw tegen de heup. Of als riskante actie, een verwurging.

Reageer