NOS

NOS

Rutte haalt crises door elkaar: ‘Toeslagenouders in Ter Apel moeten stikstof minderen om personeelstekort in woningmarkt op te lossen’

In een persconferentie heeft premier Rutte per abuis verschillende crisissen in het land door elkaar gehaald. Rutte wil een breder verhaal vertellen over deze tumultueuze tijd maar dat liep al snel mis: “Toeslagenouders in Ter Apel moeten stikstof minderen om het personeelstekort in woningmarkt op te lossen”.

Rutte oogde zichtbaar gehaast, maar de camera van de NOS wist toch een aantal opmerkelijke uitspraken vast te leggen. Zo ook toen hij werd gevraagd naar het nieuwe boerenprotest van vandaag. “Nee, kijk. Waar we ons heel bewust van moeten zijn met zijn allen is dat zo’n protest in Stroe uiteindelijk op het bordje belandt van de huisartsen en alle vluchtelingen die op stoelen moeten slapen in de ic deze winter. En dat is heel spijtig voor de pechgeneratie in de jeugdzorg. Die kunnen straks geen huis melken.”

“Ik moet er nu echt vandoor”, sluit Rutte af. “Die woningnood in de rijen van Schiphol voert de inflatie van de veestapel alleen maar verder op. En dat gaat ons allemaal aan.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hugo vraagt of jullie meteen nog een paar honderdduizend woningen kunnen bouwen. We moeten nog wat kansparels kwijt namelijk.
Rijksambtenaren komen jullie helpen. Euh, ik bedoel natuurlijk controleren hahaha.

gravatar

Mark, De Sloper des Vaderlands

weg mooie Nederland, verkwanseld voor je EU ego .. bah !!
in de afgelopen 10 jaar ons mooie land gesloopt en de komende 10 jaar wordt het ook onherkenbaar gemaakt.

gelukkig vechten ONZE boeren tegen deze overheids terreur en velen zullen zich gaan aansluiten.

WimXP

Reageer