Studio Speld / Shutterstock

Studio Speld / Shutterstock

Man was ‘alleen heel even dagje uit’ toen parkeerwachter net aan kwam lopen bij zijn auto

Bastiaan (39) komt na een lange dag op het strand terug bij zijn auto en ziet dat er net een parkeerwachter voor staat. Hij snapt echter niet wat de man bij zijn auto wilt, want hij was ‘alleen heel even een dagje uit en zo weer terug’.

“Hallo, waarom maakt u notities van mijn auto als ik vragen mag?” zegt Bastiaan tegen de parkeerwachter. “Ik was alleen heel even een dagje uit en zo weer terug. Dat kunt u toch wel zien lijkt me? Moet ik dan voortaan een papiertje op mijn ruit plakken met ‘zo terug’? Dat lijkt me een gedoe.”

Betalen voor je parkeerplek doe je met Flitsmeister. Flitsmeister navigeert je naar bestemming én zet je betaald parkeren aan. Alles in 1 app. Download Flitsmeister Parkeren hier.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Frank, bedoel je hiermee de PMN-verlichting? PMN is Pleur Maar Neer?