Shutterstock/Anton Havelaar

Shutterstock/Anton Havelaar

Pasgeboren kalf dolblij dat het 1 dag bij haar moeder mag blijven

Het pasgeboren kalf Klazien uit het Gelderse Scherpenzeel heeft geluk: ze mag de eerste dag van haar leven volledig doorbrengen samen met haar moeder!

Ook moederkoe lijkt tevreden met dit heugelijke nieuws. Het strohok waar ze is bevallen doet ruim aan en ze haalt haar geluk uit het feit dat de vacuümpomp aan haar uiers vandaag voor één dagje wordt vervangen door een kalvermond.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Yvon heeft mij nooit eerlijk vertelt dat gaan samenwonen of trouwen met een boer betekent dat hij genoeg tijd krijgt om de hele dag te protesteren, te vissen, kroegen te bezoeken (om te “biljarten”), Yvon te stalken, een of twee week logeren bij “zijn moeder” (dat zegt ie), een week naar “een veemarkt in Argentinië” en zo voorts, terwijl ik zijn dagelijkse werk moet overnemen.

gravatar

Misschien kunnen we een verhaal maken van de diervriendelijke luxe Chinese boerderijen waar we volgens Den Haag onze voedsel maar vandaan moeten importeren? Even doorgeven aan de NPO.

Reageer