Shutterstock/ph.FAB

Shutterstock/ph.FAB

Yilmaz eerste speler uit Türkiye ooit in de Eredivisie

Burak Yilmaz verkast naar Fortuna Sittard. De spits wordt daarmee de eerste speler uit Türkiye die in de Eredivisie zal gaan uitkomen. Fans van Fortuna en sportjournalisten zijn opgewonden over de komst van deze exotische verrassing.

“Hartstikke leuk natuurlijk, om ook eens iemand uit Türkiye in de Eredivisie aan het werk te zien”, glundert Pierre van Hooijdonk. “We weten nog weinig over hoe ze daar voetballen, dus ik ben zeer benieuwd wat hij laat zien.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Minder dan een prins kan natuurlijk niet voor een toekomstige koningin. In het Midden-Oosten zijn er prinsen in overvloed. Daarom raad ik Qatarprincesdating.com en Saudiarabiaradatingprinces.com aan.