Studio Speld

Nederlandse ministers krijgen voortaan trekker & trace-code

‘Onze boer is onderweg en staat over 40 minuten op uw oprit’

Het leven van Nederlandse ministers is zojuist weer een beetje makkelijker gemaakt. Iedere minister krijgt namelijk een trekker & trace-code, zodat ze precies weten wanneer een boze boer aankomt bij hun oprit.

“Dit had ik veel eerder willen hebben!” jubelt minister van der Wal. Ook Rob Jetten kan de ontwikkeling wel bekoren. “Als ik twee jaar terug een trekker & trace had, dan had ik niet op mijn sokken de voordeur geopend. Hier gaan politici nog veel profijt van hebben de komende maanden.”

Omdat de functie nog in de kinderschoenen staat, kunnen het aantal minuten of aantal boze boeren nog licht afwijken. Een kleine slag om de arm dus.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *