Sheryl Watson - Shutterstock

Sheryl Watson - Shutterstock

Man compenseert geannuleerde vlucht door boom uit grond te trekken

De 31-jarige Derron uit Spijkenisse heeft zojuist een boom uit de grond getrokken. Daarmee compenseert hij zijn geannuleerde vlucht naar Madrid.

“Je doet wat je kunt”, zegt Derron, terwijl hij met een graafmachine de wortels van een wilg uitgraaft. “Als ik met het vliegtuig naar Madrid wil, maar die wordt geannuleerd, dan vind ik dat dat ook consequenties heeft. Weet je hoeveel Co2 bespaard wordt met één vlucht? De natuur gaat heel erg om balans, snap je.”

Dit artikel staat in ons allernieuwste boek: 2022 – Een Ander Jaar. Bestel vandaag nog het meest betrouwbare jaaroverzicht van 2022. Nu voor slechts 18,50 in onze webshop.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

boer Floor is ook een De Speld lezer !

SGP boer en ex SGP raadslid Floor de Jong zaagt 100 gezonde bomen om als protest tegen stikstofbeleid.

Eigenaar Netty Brussee van een kinderopvangboerderij aan Benedenberg in Bergambacht staat te trillen op haar benen. ,,Ik heb de neiging om luiers met poep op de ruiten van deze boeren te smeren. Dit doe je toch niet!

https://prokrimpenerwaard.nl/11344

Reageer
gravatar

Sl*chts één boom. Dat is veel te weinig compensatie voor een vlucht naar Madrid. Met de terugvlucht meegerekend moeten dat ten minste alle bomen in een gemiddeld stadspark zijn.

Reageer