jan kranendonk

jan kranendonk

Nieuws dat klimaatwetenschappers niet meer geloven in redden planeet enige smetje op verder heerlijk warme dag

De zon laat zich lekker zien vandaag en het is heerlijk warm. Er wordt overal volop gebarbecued, gezwommen en gevaren. Het nieuws dat klimaatwetenschappers niet meer geloven in het redden van de planeet is eigenlijk het enige smetje op een verder heerlijk warme dag.

Morgen wordt het trouwens ook nog heerlijk warm, met temperaturen van rond de dertig graden en plaatselijk hopelijk niet weer dat gezever van cynische klimaatwetenschappers die het einde van de planeet met rasse schreden zien naderen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

U moet die klimaatwetenschappers niet geloven. Wij gaan gewoon van uw belastinggeld, samen met VNO-NCW en Techniek Nederland, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche, de Aarde redden.

Reageer
gravatar

Neen. Dit is een zelfmoordcommando dat door het krijgen van huidkanker een signaal wil afgeven aan het zelfzuchtige deel der mensheid dat altijd maar op vakantie meent te moeten kunnen gaan met alle CO2 uitstoot van dien.