Mongkolchon Akesin

Mongkolchon Akesin

Bedrijf heeft heel veel respect voor eigen ludieke actie rondom Pride: ‘Wat ons betreft is ieder verdienmodel gelijk’

Het is een groot bedrijf in Nederland weer gelukt om ook dit jaar weer een eigen ludieke actie rondom Pride te verzinnen. Het bedrijf heeft naar eigen zeggen heel veel respect voor hun uitmuntende PR-afdeling. Ook willen ze benadrukken dat ze hiermee niet anders of beter zijn dan andere bedrijven met ludieke acties rondom Pride: ‘Wat ons betreft is ieder verdienmodel gelijk’.

Volgens CEO van het bedrijf Hein Sikkels is een ludieke actie rondom pride verzinnen in deze tijd echt niet vanzelfsprekend. “In de Randstad zijn de PR- en marketingafdelingen vaak al een stuk verder, maar als je bijvoorbeeld naar de Biblebelt kijkt zie je dat daar behoorlijk wat bedrijven gevestigd zijn die geen enkel respect tonen voor het verdienen van geld aan mensen die opkomen voor gelijkheid.‘’

Sikkels heeft zich naar eigen zeggen niet bemoeid met de actie. “Mij moet je daar niet tussen zetten hoor”, lacht hij. “Ik ben niet zo van die afdeling, als je begrijpt wat ik bedoel. Ik heb echt heel veel respect voor wat ze allemaal verzinnen, maar het hoeft niet zo direct aan mijn bureau.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

– “geknipt

– PR- en marketingafdelingen is Dingels voor bedrijfspromotie- en verkoopafdelingen.

Zulke grote taalfouten had ik zeker niet van het DLDT verwacht,

gravatar

De enige homo’s die gediscrimineerd worden zijn het niet.
De enige buitenlanders die gediscrimineerd worden zijn het niet.
Het is enkel ik.

Reageer