Shutterstock/metodej

Boeren in badkamer minister Van der Wal willen alleen in gemoedelijke sfeer praten

Enkele tientallen boeren zijn zaterdagochtend met hun tractoren op bezoek gegaan in de badkamer van Christianne van der Wal. De protesterende agrariërs wilden alleen maar in een gemoedelijke sfeer met de douchende minister van Natuur en Stikstof praten.

“U geeft geen antwoord op de vraag”, riep een boer naar de douchecabine. De minister antwoordde dat ze het enigszins intimiderend vond dat de demonstranten op de rand van haar badkuip zaten. “Wij zijn ook bezorgd”, reageerde de boer.

De politie vond het niet nodig om in te grijpen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het is natuurlijk van de zotte als politici verantwoordelijkheid moeten nemen voor hun daden. Dat is iets van vroeger, toen er nog geen elan was.

Reageer