Ian_Stewart / Shutterstock

Wie mag jij de schuld geven van een tegendoelpunt?

Elke amateurvoetballer krijgt er wel mee te maken: een tegendoelpunt. Maar het blijft altijd lastig te bepalen wie nou precies de schuldige is. Doe daarom hier de test en komt er achter wie jij de schuld mag geven.

0%

Wat is jouw positie in het veld?

Welke weersomstandigheden zijn voor jouw wedstrijd van toepassing?

Er is gescoord, wat is je eerste reactie?

Op welke manier is er gescoord?

Stond de doelman tussen de palen tijdens het tegendoelpunt?

Stond er iemand buitenspel op het moment van spelen?

Wat was de stand van de vlag bij de grensrechter tijdens het tegendoelpunt?

Hoe zou je je eigen speelwijze beschrijven?

Wie mag jij de schuld geven van een tegendoelpunt?
Jij bent keeper en mag iedereen de schuld geven
Je zult het niet vaak horen, maar je hebt geluk dat jij keeper bent. Jij mag iedereen de schuld geven. Als die linksback wat hoger doordekt, hoef jij die bal niet door je benen te laten glippen. Daar heb je groot gelijk in. Tip: smijt ook eens met je handschoenen om je standpunt duidelijk te maken.
Jij bent als enige op het veld de schuldige van het tegendoelpunt
Jij staat wel druk te wijzen naar je keeper, de grensrechter en de gillende moeder van rechtsbuiten Danny, maar je weet ook dondersgoed dat jij de enige schuldige bent aan dit debacle. Als je niet heel snel je verantwoordelijkheid gaat nemen, dan is de vijfde klasse reserve te hoog gegrepen voor jou.
De grensrechter van de tegenstander is de schuldige
Ja hoor, jullie spelen weer een uitwedstrijd in de polder met zo’n mafklapper die thuis niks te vertellen heeft en daarom maar een beetje tof met zijn vlag staat te zwaaien. Het is ook nog eens de vader van de spits van de tegenstander. Als je eerlijk bent, wist je eigenlijk voor de wedstrijd al dat je hier niet winnend weg zou gaan.
Kom dat eens hier zeggen dan, hè, dat het mijn schuld is
Dat moet jij eens in mijn gezicht komen zeggen jongen, hé, dat het mijn schuld is. Kom dan hier hè, joh gek, ik werk me helemaal kapot voor deze ploeg en dan ga je mij de schuld geven? Dan ga ik toch lekker wat anders doen op zondagochtend, mij best hoor, ik hoef dit niet te doen. Ik heb gewoon een vrouw en kinderen thuis, ik moet ook gewoon naar m’n werk morgen hè, joh achterlijke gek, kom dat nog eens hier zeggen dan? Hé? Hé! Nou dan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *