Studio Speld / Shutterstock

Studio Speld / Shutterstock

Man op festival wil bijpakken maar neemt per ongeluk een kwartje van zijn oordop

Een man op Lente Kabinet festival in Amsterdam wilde afgelopen weekend wat bijpakken, maar nam per ongeluk een kwartje van zijn oordop. De nachtreporter stond achter hem net buiten een stage en zag het allemaal voor zijn ogen gebeuren. “Ik zag hem twijfelen tussen een ‘halfie’ of een kwartje van zijn oordop, maar voor ik hem kon waarschuwen was het al te laat.”

“Haha wat een gek”, aldus de nachtreporter. “Het was aan alles te zien dat hij er lekker in zat. Zodra ik hem met zijn tong uit z’n mond in zijn broekzak zag graaien, leek het voorspelbaar wat er zou gebeuren. Maar de beste man beet gewoon een kwartje van zijn oordop af.” Een merkwaardig gezicht dus, maar geen zuur vertrokken gezicht voor de festivalganger. Aangezien hij tijdens het bijten voor de verandering niet de smaak van een vat gedumpt chemisch afval op zijn tong ervoer.

De nachtreporter deed nog een verwoede poging om tot de man door te dringen, maar die leek niks te verstaan doordat hij net twee pillen in zijn oren had geduwd.

De nachtreporter doet voor Salmari verslag van het meest betrouwbare nachtnieuws. Salmari helpt jou de nacht door. Volg @salmari.beyondthedark op Instagram en vind je weg naar het zwarte goud. Geen 18, geen alcohol.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *