Pro Shots / SIPA USA

Pro Shots / SIPA USA

Djokovic en Nadal voelden zich vanochtend erg ongemakkelijk: ‘Zat in de trein terug tussen mensen die weer naar hun werk moesten’

‘Paar uurtjes plafonddienst gedraaid’

Als het aan tennissers Novak Djokovic en Rafael Nadal ligt wordt er voortaan niet meer zo laat getennist als gisteravond. Hun kwartfinale op Roland Garros duurde tot ver na één uur ’s nachts. “Als ik drie uur getukt heb is het veel”, zegt Djokovic. “Het was vooral plafonddienst draaien.”

Ook Rafael Nadal had het zwaar vanochtend. “Ik ga dit nooit meer doen, dat weet ik wel. Ik ben echt moeilijk gesloopt. Ik ga maar even een eitje bakken of zo, misschien dat het dan beter gaat.”

De terugweg van het Court Philippe-Chatrier naar het hotel vond Nadal ‘ongemakkelijk’. “Ik zat in de trein terug tussen mensen die weer naar hun werk moesten. Volgens mij konden ze gewoon aan m’n ogen zien dat ik net een paar uur getennist had. Heb maar een zonnebril opgezet.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *