Shutterstock/Janet McIntyre

Shutterstock/Janet McIntyre

19-jarig wonderkind Alcaraz (19) is pas 19

Het is bijna niet voor te stellen, maar het 19-jarige wonderkind Carlos Alcaraz (19) is pas negentien. De tennisser, die nog maar een tiener is, staat al in de vierde ronde op Roland Garros. Daarin speelt hij tegen de zes jaar oudere Alexander Zverev (25), die geen negentien meer is, wat zijn tegenstander, het 19-jarige wonderkind Carlos Alcaraz, wel is. Voor zijn leeftijd – het wonderkind is pas negentien – zijn de prestaties van Alcaraz buitengewoon, en dan te bedenken dat hij nog twintig moet worden.

Tenniscommentator Marcella Mesker constateert dat de Spanjaard nog erg jong is, en dat hij ongekende kwaliteiten bezit: “Het bijzondere aan deze 19-jarige donderstraal is vooral dat hij pas negentien is. Je zou hem een wonderkind kunnen noemen. Ja, een wonderkind van negentien.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *