Pro Shots / SIPA USA

Pro Shots / SIPA USA

Het is nog mogelijk: deze studente vond binnen no-time een kamer in Amsterdam

Goed nieuws voor jongvolwassenen die niet meer bij hun ouders willen logeren en hoognodig op zoek zijn naar een woning: het is nog mogelijk om in Amsterdam binnen no-time een appartementje te vinden. Dat bewijst deze kersverse studente.

“Ik snap niet waarom iedereen zo moeilijk doet over die woningmarkt. Ik hoefde eigenlijk alleen maar even de RVD te bellen en het werd zo geregeld”, aldus de studente. “Ze boden me eerst een ruim appartement met uitzicht over de Herengracht aan, maar het lijkt mij veel knusser om in een beetje een gruizige woning in Zuid te zitten met wat medestudenten en een kapot tosti-apparaat. Was geen enkel probleem!”

De studente kon ook kiezen om in een van de honderd Amsterdamse panden die haar achteroom bezit te gaan wonen, maar die vraagt volgens haar een veel te hoge huurprijs. “€1795,- Euro per maand voor 60m2, en dat is dan excl. g/w/l. Dat wil ik de Nederlandse belastingbetaler niet aandoen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *