Shutterstock

Shutterstock

Vrouw die 3 jaar niet naar festivals kon is blij dat ze nu weer thuis FOMO kan hebben

De 29-jarige Renée uit Amsterdam is blij dat het eindelijk allemaal weer kan en mag. Na ruim twee jaar vol beperkende coronamaatregelen staat er weer een zomer vol leuke festivals en andere feestjes op de agenda. ‘Super fijn’, want nu kan ze ook weer thuis FOMO hebben.

“Ja, hier kijk je natuurlijk al die tijd naar uit toen het er even niet meer was. Dat je dan tegen je vrienden zegt dat je een keertje niet mee kan gaan, omdat je maandag een belangrijke presentatie hebt en dat je nu dan thuis met een verschrikkelijke FOMO op de bank ligt”, zegt Renée. “Heerlijk vind ik dat. Dat je er dan net weer even niet aan denkt en dan per ongeluk op Instagram bij video’s van bekenden kijkt en daar ziet hoe je lievelings dj staat te draaien in het zonnetje. Of dat je dan even besluit televisie te kijken en daar ziet hoe 3FM langs gaat bij datzelfde festival. Top dat het lijkt alsof iedereen er alles aan doet om te zorgen dat ik het gevoel krijg dat ik er eigenlijk bij had moeten zijn.”

Renée was plotseling niet bereikbaar voor verder commentaar door ‘verbindingsproblemen’.

Zorg dat jij geen last van krijgt van FOMO deze zomer. Op 4 juni 2022 is het na 3 jaar eindelijk zover; Pleinvrees Festival op de NDSM-werf in Amsterdam. Scoor hier snel je tickets voordat het uitverkocht is. Deze editie wil je niet missen!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *