Shutterstock/BONDART PHOTOGRAPHY, Studiospeld

Shutterstock/BONDART PHOTOGRAPHY, Studiospeld

Kim (23) plaatste #nooitmeernaarhuis bij haar vakantiefoto maar landt morgen gewoon weer op Schiphol

Er is verwarring ontstaan rondom het bijschrift van een vakantiefoto van de 23-jarige Kim uit Lisse. Vorige week plaatste zij een prachtig kiekje van een Turkse zee op haar Instagram met daarbij de hashtag: nooit meer naar huis, maar morgen morgen landt Kim gewoon weer op Schiphol. Waar ging het mis?

Vooral bekenden van Kim in Nederland zijn geschrokken van het nieuws over haar terugkomst. “We hebben gisteren net al haar spullen de deur uitgedaan, sportabonnementen opgezegd en haar baan is opgezegd door haar baas. Ja wie had kunnen denken dat zij nog terug zou komen na die mededeling onder haar foto? Wij niet We dachten gewoon dat het een ‘good bye’ naar ons was met een dikke middelvinger naar Nederland”, zegt Fleur, huisgenoot van Kim. “Ik heb zojuist de nieuwe mensen die kwamen hospiteren vanavond maar even afgebeld. En een bank op de hoek van straat getrokken, dan kan ze daar de komende dagen even op slapen tot we wat meer nieuwe spullen voor haar gevonden hebben.”

Kim zelf weet nog van niks.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik wil hier best inhoudelijk op reageren, maar er is toch nooit iemand die naar mij luistert. Ik hou er definitief mee op. Veel plezier met “Hesjtek?” en dat soort sadness.

Reageer
gravatar

O, toch een meevaller! Nou OK, omdat u het vraagt, een inhoudelijk reactie: Kim doe ff normaal ja.