Pro Shots

Pro Shots

Heracles traint op winnen met meer dan 3 doelpunten verschil

Daags voor de beslissende play-offwedstrijd tegen Excelsior traint de selectie van Heracles Almelo geconcentreerd aan het winnen met meer dan drie doelpunten verschil. Volgens interimtrainer René Kolmschot zou deze oefenvorm, mits goed uitgevoerd, ervoor kunnen zorgen dat zijn club voor de Eredivisie behouden blijft.

"We hebben de eerste wedstrijd tegen Excelsior nog eens met de technische staf nabekeken en daaruit blijkt dat zij op één onderdeel enorm kwetsbaar zijn. En dat is met 4-0 of 5-1 verliezen", analyseert Kolmschot. "Dat hebben we gelijk verwerkt in onze oefenstof. Zo hebben we bijvoorbeeld vanochtend nog 11 tegen 11 gespeeld met een fictieve 4-0 voorsprong. Dat hoop ik zaterdag terug te zien. Het is nu aan de jongens om te laten zien wat ze van onze innovatieve trainingsmethode hebben opgepikt."


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *